home

HEM

Tiendeo. Where shopping begins.

Tiendeo sammanför kataloger, kuponger och erbjudanden från ett brett utbud återförsäljare. Tiendeo har över 19 miljoner unika användare i månaden och applikationen har laddats ner fler än fyra miljoner gånger i 36 länder.

Målet? 

På Tiendeo vill vi informera konsumenten om aktuella kataloger, kuponger och rabatter som återförsäljare erbjuder i användarens geografiska närhet, såväl före som under inköpet.

devices3

Ledarskap

evabaja

Eva Martín Villaró

CEO

Eva Martín var från början säljdirektör på Tiendeo. I denna roll fick Tiendeo sina första nyckelkunder och serviceutbudet breddades. Idag arbetar hon som General Director och Director of Operations.

Hon har en dubbel examen i industriell ekonomi vid Universidad Politécnica de Cataluña och  École Centrale Paris (MBA College des Ingenieurs). Innan Eva grundade Tiendeo arbetade hon på Nestlé under sju års tid. Under den tiden besatt hon en rad positioner inom det logistiska området.

Alfredo Pérez

Sales Manager

Innan Alfredo började arbeta på Tiendeo var han verksam som säljdirektör på Yaencontre, där han också utgjorde en del av en styrelsekommitté vars uppgift var att definiera verksamhetens produkter och strategi. Alfredo har över 10 års erfarenhet av att leda säljarteam hos startups och internetföretag.

alfredobaja
jonathanbaja

Jonathan Lemberger

Director of Technology and Finances

Innan Jonathan Lemberger grundade Tiendeo med systrarna Martín var han verksam inom startup-företaget FFT, där han ansvarade för den teknisk-kommersiella avdelningen under dess internationella expansion och periodvis arbetade i Asien och USA. Den erfarenhet som är mest relevant för Tiendeo fick han genom företaget Valeo, där han var ansvarig för produktutveckling. Där hade han direkt kontakt med leverantörer och kunder för att utveckla de mest konkurrenskraftiga produkterna på marknaden.

Jonathan har en dubbel examen i industriell ekonomi vid Universidad Politécnica de Cataluña och  École Centrale Paris.

Maria Martín Villaró

Director of Product Management and Marketing

Innan Maria grundade Tiendeo arbetade hon sju år på Geleral Electric samt Siemens, där hon ledde projekt rörande informationshantering inom USA, Indien, Belgien, Frankrike och Spanien.

Maria har en dubbel examen i industriell ekonomi vid Universidad Politécnica de Cataluña och École Centrale Paris.

mariabaja4
laurabaja

Laura Moya Lois

Human Resource Director

Lauras professionella utveckling växte fram på EY, ett multinationellt serviceföretag, där hon under över fem års tid ansvarade för områden såsom urval, utbildning, anställdas utveckling samt utvärdering. Dessförinnan ansvarade hon för urvalsprojekt och andra HR-områden på konsultföretaget Optar.

Laura har en examen i Labour Relations vid Universitat Pompeu Fabra samt en Postgraduate-examen i Human Capital Management, Leadership and Organizational Development vid New York University.

Vårt team

1

ÖVER 100 ANSTÄLLDA

4

ÖVER 20 OLIKA NATIONALITETER

3

NOGGRANT OCH MULTIDIPLICINÄRT TEAM

2

EXPERTER INOM MARKETING, SEO, SÄLJ, PUBLICITET, WEBB- OCH MOBILUTVECKLING

Historia

Historia_EN

Det som började 2011, som en litet startup-företag bestående av tre grundare, är nu ett internationellt företag.

María Martín, medgrundare av Tiendeo, menar att grundarna ville “skapa en online business, eftersom vi noterade en signifikativ boom inom tekniska startups i Barcelona, något som intresserade oss“. Efter ett års undersökningsarbete bestämde de sig för att återinföra utskriftskatalogen på ett nytt sätt. Ambitionen är att eliminera den utskrivna katalogen (skräppost) eftersom stora delar av den slängs bort (eller aldrig når sin faktiska målgrupp), genom att skapa en effektiv och direkt kanal av onlinespridning mellan konsumenter och återförsäljare.

Det svåraste för grundarna var: ”Att övertyga min mamma om att vi inte var galna som lämnade våra stabila jobb på multinationella företag för att ”starta en hemsida”, säger Eva Martín, CEO och medgrundare av Tiendeo.

Från sin ödmjuka start tills nu fortsätter Tiendeo att vara ledande inom marknaden för webb- och mobilkataloger, med inte mindre än 19 miljoner unika användare över 36 länder och med en ambition att förbättra servicen varje dag.