home

HOME

Tiendeo.

Waar shoppen begint.

Tiendeo bundelt reclamefolders, coupons en aanbiedingen van alle belangrijke winkels samen en presenteert deze online of in de app. Inmiddels heeft Tiendeo meer dan 19 miljoen unieke bezoekers per maand en de app is meer dan 4 miljoen keer gedownload in 36 landen.

Ons doel?

Bij Tiendeo willen we de consument informeren over de beste aanbiedingen, reclamefolders en deals van winkels in de directe omgeving. Zo maken consumenten de beste keuze, voordat ze gaan winkelen.

devices3

Leiderschap

evabaja

Eva Martín Villaró

CEO

Eva Martín begon bij Tiendeo als Sales Manger. In deze rol warden de eerste, belangrijk klanten gecontracteerd en de product-catalogus uitgebreid. Nu is Eva CEO en Director of Operations van Tiendeo.

Eva heeft een dubbele bul in Industrial Engineering, behaald aan de Universidad Politécnica de Cataluña en de École Centrale (MBA College des Ingenieurs) in Parijs. Voordat Tiendeo werd opgericht, werkte Eva 7 jaar voor multinational Nestlé, waar ze verschillende rollen in de logistiek vervulde.

Alfredo Pérez

Sales Manager

Voordat Alfredo bij Tiendeo begon, was Alfredo Sales Manager van Yaecontre en maakte hij deel uit van de Raad van Bestuur van dat bedrijf, waar hij verder de strategie en de producten onwikkelde. Alfredo heeft meer dan 10 jaar ervaring in het leiden van succesvolle sales-teams bij startups en internetbedrijven.

alfredobaja
jonathanbaja

Jonathan Lemberger

Director of Technology and Finances

Jonathan werkte, voordat hij met de gezusters Martín Tiendeo oprichtte, voor de startup FFT waar hij leiding gaf aan de technische/commerciële afdeling en de internationale expansie naar de VS en Azië. Daarnaa werkte Jonathan voor Vale, waar hij verantwoorlijk was voor de IT-afdeling.

Jonathan heeft een dubbele bul in Industrial Engineering van Université Libre de Bruxelles en École Centrale Paris.

Maria Martín Villaró

Director of Product Management and Marketing

Maria werkte 7 jaar lang voor General Electric en Siemens waar ze  verantwoordelijk was voor projecten over informatiemanagement in de Verenigde Staten, India, België, Frankrijk en Spanje.

Maria heeft een dubbele bul in Industrial Engineering van de Universidad Politécnica de Cataluña en de École Centrale Paris.

 

mariabaja4
laurabaja

Laura Moya Lois

Human Resource Director

Laura heeft ervaring opgedaan bij EY, een multinational in de dienstensector, waar ze meer dan 5 jaar aan projecten heeft gewerkt rondom selection, training, employee development en evaluation. Daarvoor gaf ze leiding aan human resource-projecten bij adviesbureau Optar.

Laura is afgestuurd in Labour Relations aan de Universitat Pompeu Fabra en Human Capital Management, Leadership and Organizational Development aan de New York University.

Ons Team

1

MEER DAN 100 MEDEWERKERS

4

MEER DAN 20 VERSCHILLENDE NATIONALITEITEN

3

KUNDIG EN MULTDISCIPLINAIR TEAM

2

EXPERTS IN MARKETING, SEO, SALES, PUBLICITY, WEB EN MOBILE DEVELOPMENT

Geschiedenis

Historia_EN

Wat in 2011 begon als kleine startup met slechts drie oprichters, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol, international bedrijf.
María Martín, mede-oprichter van Tiendeo: ‘We merkten dat in die tijd de internetbedrijven in Barcelona als paddenstoelen uit de grond schoten. Na een jaar marktonderzoek doen, besloten we om de papieren reclamefolder te transformeren naar een effectief en milieubewust, digital folderplatform. Zo ontstond een ideaal platform voor retailers om consumenten gericht te benaderen met hun aanbiedingen. Volgens CEO en mede-oprichter Eva Martín was het nog het moeilijkste om ‘mijn moeder ervan te overtuigen dat het opzeggen van onze stabiele banen bij multinationals en het starten van een website een logische stap was.’

 

Tiendeo is inmiddels wereldwijd marktleider op het gebied van online reclamefolders voor web en mobile, met maandelijks 19 miljoen unieke gebruikers, verspreid over 36 landen.