Den digitale katalogen
Papirkatalogens beste venn

Papirkatalogen gjør det mulig å skape stor påvirkning i et definert område, og å øke synligheten og skape interesse i området.

Den digitale katalogen gjør det mulig å forlenge rekkevidden av kampanjene dine, og å nå en interessert målgruppe mer effektivt. Den gir deg også muligheten til å innehente og analysere data om forbrukernes handlemønstre.

Den integrerte
forhandlerløsningen

Med gjennomsnittlig 35 millioner besøk hver måned og 25 millioner brukere, er Tiendeo markedslederen innen digital distribusjon av kataloger.

Kvalifisert publikum og kvalitetsinnhold

Vi har direkte innflytelse på potensielle kunder som er i ferd med å planlegge innkjøpene sine og som proaktivt søker informasjon på internett.

Avkastning på salgspunkt

Vi gjør dine digitale investeringer lønnsomme. Vi forbinder forbrukerne med fysiske butikker ved hjelp av digitale strategier, og utgjør en effektiv, direkte kanal mellom forbrukere og forhandlere.

Fleksibilitet

Vi legger til, endrer og forbedrer dine kataloger og tilbud når og slik du ønsker det. Digitale kataloger åpner for innovasjon, med utvidete designmuligheter og rom for multimedia-elementer.

Bærekraft

Forbrukerne forventer i økende grad bærekraftig forretningsdrift. Digitalisering av ditt markedsføringsmateriale er et konkret uttrykk for en bærekraftig forretningsstrategi.


En digital revolusjon
innen direktereklame

Forbrukernes vaner endrer seg like fort som teknologien utvikler seg. En ny trend som er i ferd med å etablere seg er "webrooming", der forbrukerne planlegger innkjøpene sine på internett, men gjør den faktiske handelen i fysisk butikk. Tiendeo har derfor tilpasset markedsføringen etter forbrukerne, og konvertert den tradisjonelle direktereklamen til digitale epostutsendelser.

Tiendeo Metrics® I dag er våre teknologiske løsninger integrert med analyseverktøyet vårt. Du kan hente ut informasjon og styre interaksjonen med forbrukerne fra ulike plattformer, og få omfattende tilbakemeldinger.

Kontakt ossVi i Tiendeo skaper integrerte strategier, tilpasset behovene til våre kunder. Hvis du vil vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg, send oss en melding og en konsulent vil ta kontakt med all informasjonen du trenger.

Kontakt info@tiendeo.com Plaza Pau Vila Nº1, Edifici Palau de Mar 4B
08039 Barcelona, Spain